ConSer

Contract- en servicemanagement

 Wie ben ik?

Ik ben een contract- en servicemanager. Door de praktijkervaring gevormd en theoretisch onderlegd vanuit verschillende kanten waar het werk daar om vroeg  (CATS CM, NEVI Expert Contractmanagement en ITIL Expert Servicemanagement). De basis is gelegd tijdens studie bedrijfseconomie (Rijksuniversiteit Groningen).

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring opgedaan in loondienst. In diverse rollen zoals programmeur, technisch beheerder, changemanager service deliverymanager en als laatste contractmanager. Maar ook bij diverse organisaties in diverse branches (profit en non profit) elk met hun eigen uitdagingen. Juist door die verschillende rollen weet ik als geen ander welke afspraken noodzakelijk zijn, welke knelpunten en bijbehorende oplossingen er zijn en hoe bepaalde problemen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. 

Daarnaast heb ik zowel aan de kant van de klant als van de leverancier gewerkt. Door deze ervaring weet ik wat er aan elke kant van de tafel leeft en vooral wat ieders rol beweegt en motiveert. Van daaruit is het mogelijk om vanuit de gezamelijke belangen een goede zakelijke relatie op te bouwen waarin beide partijen hun doelen kunnen bereiken.

Binnen ConSer  bied ik deze kennis en kunde aan als freelancer/zzp. Ik kan u adviseren maar zeker ook hands on helpen met een breed scala aan diensten op het gebied van contract- en servicemanagement. 

Daag me uit en neem gerust contact op.

Johan van der Helm

telefoon: 06-1281 0368

e-mail:  info@conser.nl